Indiáni - stravování
17. 4. 2011
INDIÁNSKÁ JEDNODUCHÁ POLÉVKA
Ingredience:
Cibule 1ks
Anglická slanina 10 plátků

Brambory
Mražená kukuřice
Smetana na vaření
Majoránka
Oregáno
Bazalka
Tymián
Sůl
Postup přípravy:
Nakrájíme slaninku na malé kousky, dáme do hrnce, až
slaninka pustí trošku tuku přidáme cibulku na drobno nakrájenou. Cibule musí
být mírně do červena osmažená, když zaléváme vodou. Pro průměrnou rodinu cca 1,5 l vody.
Přidáme kukuřici a na kostičky pokrájené brambory, vaříme
pod pokličkou a když jsou brambory skoro hotové přidáme smetanu (dávám jeden
kelímek), potom špetku majoránky, oregána, bazalky a tymiánu(na dno dlaně),
nechám chvilku povařit a podle chuti nakonec přisolím. Komu se bude zdát příliš
tekutá může přidat „hotovou jíšku“.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář